Diensten

KOZIJNEN

hOUT & KUNSTSTOF

Nieuwe kozijnen zijn een waardevolle toevoeging aan uw woning. Profiteer hiermee van een betere isolatie, wat ook een stuk vriendelijker is voor de portemonnee. Daarbij zorgen onze kozijnen voor een hogere woningwaarde en een betere bescherming tegen inbraken. Onze kunststof kozijnen zijn makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Tot slot mag natuurlijk niet vergeten worden dat nette kozijnen een mooie uitstraling geven voor het totaalbeeld van uw woning!

Bent u op zoek naar een professional die vakkundig uw kozijnen kan vervangen? Dan bent u bij DR-Aannemingsbedrijf aan het juiste adres! DR-Aannemingsbedrijf plaatst houten en kunststof kozijnen, en biedt altijd een passende oplossing voor uw woning.

kunststof-kozijn-houtlook-panorama
schuifpui (2)
schuifpui1 (2)
PHOTO-2020-07-03-10-10-16
houtrot1 (2)
houtrot2

HOUTROTSANERING

weg met rottend hout!

DR-Aannemingsbedrijf verzorgt ook de houtrotsanering van uw woning of bedrijfspand.

De grootste bedreiging van hout in een pand is aantasting door schimmels. Dit wordt ook wel houtrot genoemd, en komt veel voor bij deuren, raamkozijnen en steunbalken. Houtrot kan ook een gevolg zijn van achterstallig onderhoud.

Het is belangrijk om houtrot vakkundig aan te pakken. Door hier een professional voor in te schakelen bespaart u op den duur een hoop tijd, geld, moeite en heeft u verder geen omkijken meer naar dit vervelende probleem.

DAKEN

BITUMEN- EN PANNENDAKEN

Het wisselvallige weer in Nederland zorgt ervoor dat uw dak een hoop te verduren heeft. Door de extreme uitersten heeft uw dakbedekking het ene moment last van extreme droogte, terwijl uw dakbedekking op een ander moment in het jaar veel vocht moet aankunnen. Hierdoor kan het zijn dat uw dak schade oploopt en bijvoorbeeld kan gaan lekken.

DR-Aannemingsbedrijf helpt u graag en bedekt uw dak met bitumen- en pannen daken. Ook adviseert DR-Aannemingsbedrijf u graag over het optimaal onderhouden van uw daken. Ontdek wat uw mogelijkheden zijn bij defecten en/of schade aan uw dakbedekking.

dakbedekking-bitumen1-panorama
New House roof. Building a house
depositphotos_17673207-stock-photo-house-roof
afwerking-dubbel-glas-panorama
impressie (2)
impressie1 (2)

GLASPLAATSING

Zowel dubbel- als enkelglas

Heeft u schade aan uw ruit, zoals een barst of een lek? Dit kan voor vervelende problemen zorgen, zoals verminderde isolatie of lekkage. DR-Aannemingsbedrijf kan voor u het gepaste glas zetten met korte levertijden.

DR-Aannemingsbedrijf plaatst dubbel- en enkelglas waarmee eventuele problemen opgelost kunnen worden. Ook kunnen er verschillende glassoorten gezet worden, zoals HR++, HR Triple glas, veiligheidsglas en matglas. Er zal altijd met u overlegd worden wat het meest geschikt is voor uw woning.

TOTAALVERBOUWING

Verbouw uw (nieuwe) appartement, woning of bedrijfspand.

Omdat DR-Aannemingsbedrijf veel ervaring heeft in verschillende aspecten van verbouwen, bieden wij tevens de mogelijkheid voor totaalverbouwingen aan.

Heeft u een nieuw appartement of woning en wilt u deze volledig naar wens verbouwen? DR-Aannemingsbedrijf beschikt over alle vaardigheden om u hierbij van dienst te kunnen zijn. Ons doel is om u zo min mogelijk te belasten en het maximale resultaat te leveren.

Bent u benieuwd wat DR-Aannemingsbedrijf kan betekenen voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina en we staan u graag te woord.

depositphotos_30753345-stock-photo-room-addition
schuifpui (2)
contractor
pexels-kaboompics-com-6368
depositphotos_61734561-stock-photo-house-painter-spray-painting-a
depositphotos_61734427-stock-photo-house-painter-painting-the-trim

SCHILDERWERK

Op zoek naar een frisse uitstraling voor uw woning of bedrijfspand?

Bent u van plan om uw woning of pand een nieuwe uitstraling te geven, of is het gewoon toe aan een frisse nieuwe verflaag? Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw deuren, kozijnen, muren en plafonds.

DR-Aannemingsbedrijf heeft jarenlange ervaring met schilderwerken en helpt uw woning maar al te graag weer aan een mooie uitstraling! Daarbij kunnen wij tevens houtrot saneren, mocht dit bij u het geval zijn.

Bent u op zoek naar een betrouwbare schilder? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend Contact Opnemen?

Klik dan op onderstaande knop om naar onze contactpagina te gaan en neem vrijblijvend contact met ons op.